Pootafdruk

Vins

Ras: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 22 juni 2023
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie mee
Karakter: lief, speels, nieuwsgierig, makkelijk
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 13752

Samen met zijn broertje Vigo is Vins bij het gastgezin gekomen toen hij al ruim 9 weken oud was. Omdat hij daar nog niet zo lang is, weten we niet zoveel van hem.

Vins blijkt een lief, sociaal katertje. Hij is heel speels en vermaakt zich met alles wat kan bewegen. Met een laserlichtje en hengeltje gaat hij helemaal uit zijn poezendak.

Vins is graag bij je in de buurt, maar nog geen echte schootkat. Dat zal ook komen omdat hij snel is afgeleid en het te druk heeft met spelen en ontdekken. Als je in de bank zit, komt hij wel bij je liggen.

Hij vindt het heerlijk om aangehaald te worden en kan er dan echt voor gaan liggen. Zit je aan de computer, op het buro is hij er soms graag bij en als je dan opstaat, pikt hij snel je stoel in.
Je kunt hem oppakken, op schoot nemen om lekker te knuffelen totdat hij is afgeleid en toch weer moet spelen of hollen met zijn broertje.
Als je thuis komt, wil hij graag even aandacht en aangehaald worden.

Van onverwachte geluiden kan hij nog schrikken.
Vins is geen drukte gewend. In het begin kan hij wat afwachtend zijn. De broertjes samen zijn heel erg close. Ze zullen elkaar zeker missen. Een speelkameraadje zal hij dus fijn vinden. Lang alleen zijn, vindt hij zeker niet leuk.

Vins is een lief, makkelijk, tevreden katertje die nu een eigen thuis wil. Een plek waar hij fijn kan spelen, niet te lang alleen is, veel aandacht en knuffels krijgt, maar wellicht ook even tijd nodig heeft om te wennen.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wil je kennismaken, dan kun je contact met ons opnemen. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail. We zijn van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur bereikbaar op het telefoonnummer: 013-5435209.

Plaatsbaar vanaf 18 september 2023

 

13752 Vins 1
Geslacht: Kater
Geboortedatum: omstreeks 22 juni 2023
Ras: Kortharig
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij katten: Onbekend
Moet naar buiten: Nee
Yeti

Yeti

  • Kortharig
  • Poes
  • omstreeks 8 juli 2023
Dotje

Dotje

  • Kortharig
  • Poes
  • omstreeks 8 juli 2023
Vigo

Vigo

  • Kortharig
  • Kater
  • omstreeks 22 juni 2023

Een kat adopteren

Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.