Pootafdruk

Vigo

Ras: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 22 juni 2023
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie mee
Karakter: lief, speels, nieuwsgierig, makkelijk
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 13753

Samen met zijn broertje Vins is Vigo bij het gastgezin gekomen toen hij al ruim 9 weken oud was. Omdat hij daar nog niet zo lang is, weten we niet zoveel van hem.

Ook Vigo blijkt een lief, sociaal katertje. Zeker niet schuw, maar in het begin kan hij wat afwachtend zijn en soms van je weglopen als je hem wilt pakken. Toch laat hij dat prima toe.

Hij is heel speels en vermaakt zich met allerlei speeltjes en prullaria. Met een laserlichtje en hengeltje gaat hij helemaal uit zijn poezendak.

Vigo is nog geen echte schootkat, maar hij is graag bij je in de buurt. In de bank ook hij gezellig bij je liggen en soms ook op schoot.

Hij vindt het heerlijk om aangehaald te worden, dan kan hij er helemaal voor gaan liggen om over zijn buikje gekroeld te worden.

Oppakken is geen probleem. Je kunt hem op schoot nemen en al spinnend wil hij dan geknuffeld worden, totdat hij is afgeleid en weer moet spelen of hollen met zijn broertje.

Van onverwachte geluiden kan hij nog schrikken en vreemde mensen zijn toch wat eng.
Vigo is geen drukte gewend. In het begin kan hij wat voorzichtig zijn.
De broertjes samen zijn heel erg close en zullen elkaar zeker missen. Een speelkameraadje zal hij dus fijn vinden. Lang alleen zijn, vindt hij zeker niet leuk.

Vigo is een lief, makkelijk katertje. Het is nu wel tijd dat hij naar een eigen thuis gaat. Een plek, niet te druk, waar hij fijn kan spelen, niet te lang alleen is, veel liefdevolle aandacht en knuffels krijgt. Hij zal wel even moeten wennen aan een nieuwe situatie.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wil je kennismaken, dan kun je contact met ons opnemen. Dit kan alleen telefonisch, niet via de mail. We zijn van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur bereikbaar op het telefoonnummer: 013-5435209.

Plaatsbaar vanaf 18 september 2023

13753 Vigo 1
Geslacht: Kater
Geboortedatum: omstreeks 22 juni 2023
Ras: Kortharig
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij honden: Ja
Kan bij katten: Onbekend
Moet naar buiten: Nee
Yeti

Yeti

  • Kortharig
  • Poes
  • omstreeks 8 juli 2023
Dotje

Dotje

  • Kortharig
  • Poes
  • omstreeks 8 juli 2023
Vins

Vins

  • Kortharig
  • Kater
  • omstreeks 22 juni 2023

Een kat adopteren

Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.