Tulipa

Ras: Europese Korthaar
Geboren: 29 maart 2024
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor sterilisatie mee
Karakter: lief, energiek, speels
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 14174


Tulipa kan in het begin een beetje afwachtend zijn, maar je wordt snel de beste maatjes door samen met haar te spelen. Dus, ben je op zoek naar een fanatiek speelmaatje, balletjes, hengeltjes, ze vindt het allemaal leuk. Net zoals lekker klimmen in de klimpalen.Β  Wanneer ze ergens rustig ligt, laat ze zich makkelijk aaien en af en toe komt ze ook op schoot.

Tulipa is hecht met haar zus Fresia, soms zijn het een beetje wilde speelmaatjes. Het zijn dikke vriendinnen die graag samen slapen en steun bij elkaar vinden. Tulipa is behoorlijk energiek en heeft wel een speelmaatje nodig. Het zou fijn zijn als ze samen kunnen blijven.

Voor deze lieverd zoeken we een huisje met een afgesloten tuin. Een goede krabpaal, genoeg aandacht en voldoende speeltjes. Eventueel kinderen vanaf 10 jaar. Ben jij haar gouden mandje kom dan snel kijken.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wil je kennismaken met Tulipa? Vul dan het belangstellingsformulier in: https://dierenopvanghartvanbrabant.nl/belangstellingsformulier-kitten/
Daarna wordt er contact opgenomen.

Wil je een kitten adopteren? Ben dan goed voorbereid en laat je inlichten. Een kat/kitten kies je niet zomaar. Zie hiervoor onze website. Daar is ook informatie te vinden hoe adoptie werkt.

Plaatsbaar vanaf 7 juni 2024

bekijk de eerste vergrootte foto van Tulipa
  • Geslacht: Poes
  • Geboortedatum: 29 maart
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
  • Kan bij honden: Nee
  • Kan bij katten: Ja
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.