Sjors – geplaatst

Ras: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 31 maart 2024
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie mee
Karakter: Zie omschrijving
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 14205

Dit is de knappe Sjors. Hij is zo’n tien weken oud en samen met zijn broertje, drie zusjes en mama gevonden in een volkstuin. Toen hij zo’n drie weken oud was, is de hele familie verhuisd naar een gastgezin.

Sjors is de grootste van het stel. Zijn lekkere dikke buikje verraadt dat hij een echte bourgondiΓ«r is. Het zal je dan ook niet verbazen, dat hij als eerste door had dat zijn lekkere natvoer in de keuken voor hem klaargemaakt wordt. Hij hoeft het blikje maar open te horen gaan en hij staat voor de keukendeur te miauwen. Alhoewel dat miauwen wel een dingetje is. Hij doet erg zijn best, maar een echte β€˜miauw’ komt er nog niet uit zijn keeltje.

Sjors is een echte sociale kat. Hij is graag bij jou (en je eten) in de buurt. Naast eten is de grote hobby van Sjors spelen. Sjors is niet snel bang en loopt als grote broer graag voorop om de hele wereld te ontdekken. Vooral de kamers waar hij eigenlijk niet mag komen vindt hij erg interessant.

Deze jongen is ontzettend lief. Oppakken heeft hij geen moeite mee en zijn nageltjes blijven dan ook netjes binnenboord. Hij heeft nog niet kennis gemaakt met kinderen of andere dieren. Hoe hij daarop zal reageren weten we niet, maar onze inschatting is dat hij ook dan een good boy is.

Ben jij de nieuwe beste vriend van Sjors? Neem dan contact met ons op om kennis te maken met deze knapperd.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wil je kennismaken met Sjors? Vul dan het belangstellingsformulier in: https://dierenopvanghartvanbrabant.nl/belangstellingsformulier-kitten/ Β Daarna wordt er contact opgenomen.

Wil je een kitten adopteren?Β  Ben dan goed voorbereid en laat je inlichten. Een kat/kitten kies je niet zomaar. Zie hiervoor onze website. Daar is ook informatie te vinden hoe adoptie werkt.

Plaatsbaar vanaf: 10 juni 2024

bekijk de eerste vergrootte foto van Sjors
  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: omstreeks 31 maart 2024
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Onbekend
  • Moet naar buiten: Onbekend
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.