Pip – geplaatst

Ras: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 31 maart 2024
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor sterilisatie mee
Karakter: Zie omschrijving
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 14207

Pip is een kitten van zo’n 10 weken oud. Samen met haar twee broertjes, twee zusjes en mama is ze gevonden in een volkstuin en daarna, toen ze zo’n drie weken oud was, verhuisd naar een gastgezin.

Pip is een stuk groter dan haar twee zusjes en minstens net zo knap en schattig. Als je Pip met een woord zou moeten omschrijven dat zou dat zijn β€˜luilakje’. Spelen is zeker leuk, maar slapen is ook heerlijk. Pip doet zowel slapen als spelen met overtuiging.

Deze meid heeft zeker geen last van FOMO (fear of missing out) want ook al spelen haar broertjes en zusjes er flink op los, dan ligt zij regelmatig in een hoekje van de bank een dutje te doen. Ze doet gewoon lekker haar eigen ding, waarbij ze zelf wel uitmaakt of ze bij je komt liggen of niet.

Pip is een rustig meisje dat de echte ontdekkingstochten graag overlaat aan anderen. Als de eerste pioniers de weg hebben vrijgemaakt, komt Pip graag achter ze aan gerend.

Ze heeft nog niet kennis gemaakt met kinderen of andere dieren. Hoe ze daarop zal reageren weten we niet, maar onze inschatting is dat ze ook dan lekker haar eigen ding blijft doen.

Denk jij dat Pip bij jou past? Kom dan gerust kennismaken.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wil je kennismaken met Pip? Vul dan het belangstellingsformulier in: https://dierenopvanghartvanbrabant.nl/belangstellingsformulier-kitten/ Β Daarna wordt er contact opgenomen.

Wil je een kitten adopteren?Β  Ben dan goed voorbereid en laat je inlichten. Een kat/kitten kies je niet zomaar. Zie hiervoor onze website. Daar is ook informatie te vinden hoe adoptie werkt.

Plaatsbaar vanaf: 10 juni 2024

Bekijk de eerst vergrootte foto van Pip
  • Geslacht: Poes
  • Geboortedatum: omstreeks 31 maart 2024
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Onbekend
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Onbekend
  • Moet naar buiten: Onbekend
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.