Nora – geplaatst

Ras: Europese Korthaar
Geboren: omstreeks 31 maart 2024
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor sterilisatie mee
Karakter: Zie omschrijving
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 14208

Zie hier, de kleine Nora. Deze kitten van zo’n tien weken is samen met haar twee broertjes, twee zusjes en mama gevonden in een volkstuin. Toen ze zo’n drie weken oud was, is ze met haar hele familie verhuisd naar een gastgezin.

Deze meid is misschien wat klein van stuk tegenover haar broers en zussen, maar qua energie en snelheid doet ze zeker niet onder. Nora stuitert van hot naar her, klimt regelmatig bovenop de krappaal en speelt met alles wat los en vast zit. Als ze het echt naar haar zin heeft, laat ze hierbij af en toe een gek geluidje horen.

Omdat spelen nou eenmaal het leukste is dat bestaat, heeft ze het niet zo met knuffelen en op schoot zitten. Veel te saai! Alleen voor haar mama maakt ze uitzonderingen. Die krijgt regelmatig een dikke knuffel van Nora.

Als ze gestoord wordt tijdens het spelen, schikt ze soms een beetje. Maar lang is ze niet van haar stuk te brengen, want de nieuwsgierigheid wint het vaak toch weer. Zelfs een grote enge stofzuiger is ergens ook wel weer interessant.

Deze kleine meid is een pittige tante. Ze heeft nog niet kennis gemaakt met kinderen of andere dieren, maar onze inschatting is dat kinderen onder de 10 wat te onvoorspelbaar zijn voor Nora.

Heb jij de plek waar Nora al haar energie kwijt kan? Maak dan snel een afspraak om Nora in het echt te ontmoeten.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wil je kennismaken met Nora? Vul dan het belangstellingsformulier in: https://dierenopvanghartvanbrabant.nl/belangstellingsformulier-kitten/ Β Daarna wordt er contact opgenomen.

Wil je een kitten adopteren? Ben dan goed voorbereid en laat je inlichten. Een kat/kitten kies je niet zomaar. Zie hiervoor onze website. Daar is ook informatie te vinden hoe adoptie werkt.

Plaatsbaar vanaf: 10 juni 2024

Bekijk de eerste vergrootte foto van Nora
  • Geslacht: Poes
  • Geboortedatum: omstreeks 31 maart 2024
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Onbekend
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Onbekend
  • Moet naar buiten: Onbekend
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.