Nathan – gereserveerd

Ras: Europese Korthaar
Geboren: 22 februari 2024
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor castratie mee
Karakter: Β nieuwsgierig, knuffelkont, soms beetje lui, ondernemend, speels
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 14104

Deze schattige kitten, Nathan genaamd, is geboren en opgegroeid in de gezellige woonkamer van een gastgezin, samen met zijn liefdevolle moeder Naila, zijn zeven speelse broertjes en zusjes.

Zijn broertjes en zusjes zijn een aantal weken geleden geadopteerd. Nathan is samen met zijn moeder nog wat langer in het gastgezin gebleven, omdat hij een hartruisje had. Inmiddels heeft hij een hartecho gehad. Daaruit is gebleken dat er geen afwijkingen aan zijn hart zijn.

Nathan is een nieuwsgierige knuffelkont, die altijd als eerste bij het eten wil zijn.
Zijn knuffelig, speels karakter en soms een beetje luiheid maken hem tot een ware schat. Met zijn aanhankelijke streken en onweerstaanbare charme zal Nathan zeker een glimlach op je gezicht toveren.
Of je nu op zoek bent naar een speelkameraadje of gewoon wat extra gezelschap wilt, deze kitten staat klaar om je hart te veroveren!

Nathan is gehecht aan zijn moeder, samen vormen ze een hecht team van avonturiers en spelen graag samen. Ze hebben allebei een speciaal geluidje waarmee ze elkaar roepen. Hij zou het liefst samen met zijn moeder Naila worden geadopteerd.

Ben jij klaar om een nieuw lid aan je familie toe te voegen? Neem dan snel contact met ons op om kennis te maken met Nathan en moeder Naila.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wil je kennismaken met Nathan? Vul dan het belangstellingsformulier in: https://dierenopvanghartvanbrabant.nl/belangstellingsformulier-kitten/ Β  Daarna wordt er contact opgenomen.

Β Wil je een kitten adopteren? Ben dan goed voorbereid en laat je inlichten. Een kat/kitten kies je niet zomaar. Zie hiervoor onze website. Daar is ook informatie te vinden hoe adoptie werkt.

Plaatsbaar vanaf 3 juni 2024

Bekijk eerste vergrootte foto van Nathan
  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 22 februari 2024
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Ja
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Ja
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.