Fresia

Ras: Europese Korthaar
Geboren: 29 maart 2024
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor sterilisatie mee
Karakter: lief, nieuwsgierig, energiek, speels
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 14173


Fresia is een gezellig knuffelkontje en staat graag overal vooraan. Ze begroet je na het slapen, nieuwe dingen ontdekken, maar ook heerlijk op schoot liggen. Met spelen is ze enorm fanatiek, waarbij ze zelfs mamma Flor niet uit de weg gaat. Klimmen in de krabpalen is bij haar ook favoriet.

Fresia en haar zus Tulipa zijn hechte, soms een beetje wilde speelmaatjes. Het zijn dikke vriendinnen die graag samen slapen en steun bij elkaar vinden.

Fresia is behoorlijk energiek en heeft wel een speelmaatje nodig. Het zou dus fijn zijn als ze samen kunnen blijven.

Voor deze lieverd zoeken we een huisje met een afgesloten tuin. Daarbij een goede krabpaal, genoeg aandacht en voldoende speeltjes. Eventueel kinderen vanaf 10 jaar. Ben jij haar gouden mandje kom dan snel kijken.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wil je kennismaken met Fresia? Vul dan het belangstellingsformulier in: https://dierenopvanghartvanbrabant.nl/belangstellingsformulier-kitten/ Daarna wordt er contact opgenomen.

Wil je een kitten adopteren?Β  Ben dan goed voorbereid en laat je inlichten. Een kat/kitten kies je niet zomaar. Zie hiervoor onze website. Daar is ook informatie te vinden hoe adoptie werkt.

Plaatsbaar vanaf 7 juni 2024

bekijk de eerste vergrootte foto van fresia
  • Geslacht: Poes
  • Geboortedatum: 29 maart 2024
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Ja
  • Kan bij honden: Nee
  • Kan bij katten: Ja
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.