Dalia – gereserveerd

Ras: Europese Korthaar
Geboren: 29 maart 2024
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en men krijgt een verwijsbrief voor sterilisatie mee
Karakter: lief, vrij rustig, speels
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponummer: 14171

Dalia is een heel lief zachtaardig knuffelkontje dat graag op schoot komt.

Zij houdt van samen spelen, maar dan niet te wild. Klimmen in de krabpalen is voor haar favoriet. Nieuwe dingen kunnen in het begin nog een beetje spannend voor haar zijn. Maar, Β wanneer je haar even de tijd geeft en rustig laat zien dat het allemaal wel meevalt, is zij vaak toch snel om.

Dalia en haar broertje Sabio zijn 4 pootjes op 1 buik zijn, het zou fijn zijn als ze samen kunnen blijven.
Voor deze lieverd zoeken we een rustig huisje zonder kinderen, met genoeg ruimte om lekker te kunnen rennen. Een goede krabpaal, genoeg aandacht en voldoende speeltjes. Ben jij haar gouden mandje kom dan snel kijken.

 

Deze kitten verblijft op dit moment in een gastgezin. Wil je kennismaken met Dalia? Vul dan het belangstellingsformulier in: https://dierenopvanghartvanbrabant.nl/belangstellingsformulier-kitten/
Daarna wordt er contact opgenomen.

Wil je een kitten adopteren?Β  Ben dan goed voorbereid en laat je inlichten. Een kat/kitten kies je niet zomaar. Zie hiervoor onze website. Daar is ook informatie te vinden hoe adoptie werkt.

Plaatsbaar vanaf 7 juni 2024

bekijk de eerste vergrootte foto van Dalia
  • Geslacht: Poes
  • Geboortedatum: 29 maart 20245
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Nee
  • Kan bij honden: Nee
  • Kan bij katten: Ja
  • Moet naar buiten: Onbekend
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.