Willem – gereserveerd

Ras: Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13878

Deze prachtige, rode kater hebben we Willem genoemd.

Willem is een energieke, aanhankelijke jongeman, hij komt meteen op je af voor aandacht en zodra hij maar kans ziet om op schoot te springen grijpt hij deze met beide pootjes aan.
Deze enthousiaste kater geniet duidelijk van alle aandacht en vindt het fijn om vertroeteld te worden.
Willem heeft veel energie, hij is gek op spelen, of je nu een balletje weg gooit of zwaait met een hengeltje voor zijn neus, Willem weet er wel raad mee.
De eerste dagen dat Willem bij ons in de opvang zat durfde hij zijn bench nog niet uit te komen, hij was wel meteen blij met aandacht, maar kon ineens een bijt geven en je armen vastpakken. Maar als je goed naar zijn lichaamstaal keek zag je het aankomen.

Willem was nog maar net gecastreerd en waarschijnlijk gierden de hormonen nog door zijn lijf en dan ook nog opgesloten zitten met zoveel energie was dit soms wat teveel.
Ondertussen is hij iets beter gewend en mag hij vaker los rond lopen, het vastpakken van de armen en bijtjes geven is wel sterk verminderd maar niet helemaal verdwenen, daarom plaatsen we hem niet bij kinderen.

En niet te vergeten, Willem is gek op eten, hij heeft altijd wel zin in iets lekkers.
We raden dan ook aan om in een nieuw huisje meerdere voermomenten per dag in te plannen en gebruik te maken van voerpuzzels.

Zie jij het wel zitten met Willem? Neem dan contact met ons op voor een afspraak

Wil je kennismaken met Willem? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

 

Bekijk de vierde vergrootte foto van Willem
  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 01-06-2022
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Nee
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Nee
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.