Sammie

Ras: Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: mei 2013
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr:Β 14239

Sammie is een flink uit de kluiten gewassen poes van 11 jaar oud. Helaas is haar eigenaresse komen te overlijden, dus kwam ze in de opvang terecht.

Deze dame is gewend te doen waar zij zin in heeft en nu op zoek naar nieuw personeel. Dit betekende voorheen voornamelijk op schoot liggen en lekkere hapjes eten. Ze is gewend om buiten te komen, maar kwam niet verder dan de tuin. Sammie is een dame met karakter; dol op kroelen maar ook duidelijk in haar grenzen. Optillen vindt ze bijvoorbeeld helemaal niks. Wanneer je haar in haar waarde laat geeft ze hier veel liefde voor terug.

Voor Sammie zoeken we een rustig thuis zonder jonge kinderen of andere dieren. Een plek waar ze wordt gewaardeerd voor wie ze is, en waar ze in alle rust nog veel ouder mag worden. Buiten haar overgewicht is ze gezond en behoorlijk fit. We hopen dan ook dat ze na plaatsing wat pondjes zal mogen kwijtraken, hiervoor krijgt zij momenteel al speciale brokjes.

Wil je kennismaken met Sammie?Β Geef dit aan viaΒ het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

  • Geslacht: Poes
  • Geboortedatum: 01-05-2013
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
  • Kan bij honden: Nee
  • Kan bij katten: Nee
  • Moet naar buiten: Ja, tuin
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.