Romi


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2021
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13605

Deze jongedame met schoonheidsvlekjes op haar snoetje heet Romi. Met haar 2,5 jaar jong is Romi een levendig poesje met één grote passie: spelen! Ze speelt zo graag dat ze soms, wanneer je haar begint te aaien, het interpreteert als een uitnodiging tot spelen, waarbij ze je hand tot speelobject beschouwd.

Ondanks haar energie en enthousiasme om te spelen, twijfelen we eraan of Romi goed bij andere katten past. Haar levendigheid kan soms wat overweldigend zijn voor haar soortgenoten. Hoewel we denken dat Romi het geweldig zou vinden om met kinderen te wonen, denken we dat het wellicht beter is haar niet te plaatsen in een gezin met jonge kinderen. Oudere kinderen zouden echter wel een goede match kunnen zijn.

Romi geniet niet alleen van spelen, maar ook het ultieme kattencliché geldt voor haar: ze vindt het heerlijk om op zachte kussentjes te liggen die ze met haar pootjes heeft aangestampt. Verder springt ze ook af en toe lekker bij je op schoot. Als ze dan ligt te doezelen, kun je haar rustig aaien terwijl ze geniet en genoeglijk haar oogjes sluit.

Ben jij de uitverkorenen die deze speelse rakker een warm thuis wil bieden? Plan dan snel een meet and greet in.

Wil je kennismaken met Romi? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Romi4
  • Geslacht: Poes
  • Geboortedatum: 01-06-2021
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Nee
  • Moet naar buiten: Onbekend
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.