Reggie – gereserveerd


Ras:
 Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: oktober 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 13824

Wie herinnert zich niet het beruchte bloempotkapsel van vroeger?
Het verdiende niet bepaald een schoonheidsprijs, maar zie daar, Reggie slaagt erin deze coupe naar ongekende hoogten te tillen. Zodra je deze driejarige kater ziet, verschijnt er ongetwijfeld een glimlach op je gezicht.

Reggie loopt meestal in een vrolijke tred rond in het verblijf. Als je binnenkomt, begroet hij je meestal. Zo neemt hij de ene keer plaats bij je op schoot, de andere keer strijkt hij zijn lichaam langs je heen. Vaak kun je hem oppakken en neerzetten waar je wilt. Maar… Reggie heeft ook een andere kant. Deze knappe kerel weet namelijk goed wat hij wil; soms heeft hij geen zin in knuffels. Als je hem dan toch benadert, wijst hij je af door middel van een bijtje. Hoewel hij hierin redelijk snel kan omslaan, zie je het als je Reggie kent, aan de subtiele signalen aankomen. Door dit gedrag is hij wellicht niet de kat voor iedereen, zeker niet voor jonge kinderen.

Wel kan Reggie zich prima vermaken. Zo klauwt hij in de krabtoren op zoek naar een perfect slaapplekje of aanschouwt hij het gebeuren vanaf een hogere positie.

Als er een andere kat in de buurt is die zin heeft om te spelen, meldt Reggie zich enthousiast als speelkameraad. Maar zijn enthousiasme kan soms wel wat doorslaan in baldadigheid. Als een andere kat geen zin heeft om te spelen, dan accepteert Reggie dat niet altijd, hij begint dan andere katten te plagen door bijvoorbeeld in hun staarten te bijten. Dit gedrag zou kunnen komen door dat Reggie door de beperkte ruimte op het asiel te veel onbenutte energie heeft en dat dit gedrag in huis verdwijnt. Helaas kunnen we dit nooit met zekerheid zeggen, dus denken we dat hij beter niet bij een andere kat kan worden geplaatst.

Reggie is eventjes geplaatst geweest, helaas was dit niet het juiste huisje voor hem. Hij was in zijn nieuwe huisje een stuk energieker dan wat hij in de opvang laat zien, daarom zijn we op zoek naar een huisje met tuin, zodat hij goed zijn energie kwijt kan.

En niet te vergeten Reggie is gek op eten, wij raden dan ook aan om meerdere voermomenten op een dag in te plannen en gebruik te maken van voerpuzzels.

Kortom deze mooie kat komt met een edge. Gelukkig kan één blik op hem je altijd laten lachen. Wil je weten of Reggie bij jou past? Plan dan nu een afspraak in.

 


Wil je kennismaken met Reggie?
Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Bekijk de tweede vergrootte foto van Reggie
  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 01-10-2020
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Nee
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Nee
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.