Pretzel


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13974

Dit is Pretzel, een jonge, lieve kater die ontzettend gek is op spelen.

Zodra hij maar iets ziet bewegen, een balletje, een muisje, op alles reageert hij enthousiast, met grote ogen volgt hij het speeltje en springt er vrolijk op los.
Toch kan hij tijdens het spelen eventjes tijd maken om je een lief kopje te geven en genieten van de aandacht, maar is dan ook weer snel afgeleid en gaat dan zijn eigen weg.
De speeltijd in het asiel is maar beperkt en Pretzel wil er dan ook alles uithalen.

Naast veel spelen is Pretzel ook gek op eten, als je met iets lekkers binnen komt heeft hij dat meteen in de gaten en zal dan ook proberen om iets van je af te snoepen.

Pretzel is een lieve kater en zou ook prima passen in een gezin met wat oudere kinderen.

Door zijn energie denken we dat het voor Pretzel fijn is om een (afgezette) tuin tot zijn beschikking te hebben.

Denk jij dat je deze mooie kater kan bieden wat hij nodig heeft? Breng dan eens een bezoekje aan Pretzel.

 

Wil je kennismaken met Pretzel? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 01-01-2022
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Nee
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.