Pootafdruk

Oscar

 

Ras: Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13629

Hallo! Met veel enthousiasme stel ik mijzelf aan jullie voor, ik ben Oscar een gezonde jonge God van 3 jaar. Mijn favoriete dingen in het leven zijn: eten, spelen en knuffelen! Dit alles doe ik met vol enthousiasme en plezier. In mijn nieuwe huisje zou ik het dan ook extra fijn vinden als ik naar buiten mag. Als ik lekker op pad kan heb ik een goede uitlaatklep voor mijn energie. Als er dan in huis nog extra tijd en ruimte is dat jullie met mij willen spelen zou ik dat ook helemaal geweldig vinden. Ik ben nu eenmaal in de bloei van mijn leven!

Waar ik nu zit is dat soms nog wat lastig. Ik moet hier de ruimte delen met andere katten en kan er dus niet zoveel uit als ik zou willen en nodig heb. Soms raak ik dan zo overprikkeld als ik er dan uit mag en lekker gek mag doen dat ik dan af en toe je benen vast pak. Oeps… Maar, geen paniek! Blijf rustig, ik ben zo weer afgeleid om met iets anders bezig te gaan. Ik gebruik dit vooral als opluchting voor mijn frustraties van het opgesloten zitten. Ik kan niet beloven dat het nooit meer gebeurt maar ik hoop dat jullie dit mij zullen vergeven mocht het toch voorkomen.

Het liefst ben ik gewoon lekker onder de mensen, overal wil ik bij zijn want wie weet hebben ze wel iets lekker voor mij! Ik ben helemaal gek op eten, soms zijn mijn verzorgers te langzaam rond etenstijd en ontsnap ik naar de keuken waar ik braaf op het aanrecht wacht op mijn brokjes. Mijn verzorgers snappen dat nog niet helemaal en proberen mij dan terug te lokken met brokjes maar daar trap ik natuurlijk niet in.

Komen jullie snel kennismaken met mij? Ik wacht (on) geduldig op je in Tilburg.

Wil je kennismaken met Oscar? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Oscar4
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 01-06-2020
Ras: Kortharig
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij katten: Nee
Moet naar buiten: Ja
Romi

Romi

  • Kortharig
  • Poes
  • 01-06-2021
Reggie

Reggie

  • Kortharig
  • Kater
  • 01-10-2020

Een kat adopteren

Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.