Pootafdruk

Momo – gereserveerd

Ras: Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: april 2023
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13807

Momo heet dit drukke, lieve jonge katertje.

Momo houdt van aandacht, springt bij je op schoot, geeft kopjes wat begeleid gaat met tevreden gesnor.
Hij kan soms zo lief zijn dat je hem prima op kan pakken en dat hij dan zijn koppie helemaal tegen je aan drukt genietend van de knuffels, vol overgave, een lief knorrend katertje.

Het is wel een zeer energieke jongeman.

De ruimte en vrijheid is maar zeer beperkt in het asiel, zodra hij los rond mag lopen wil hij hier alles uit halen. Als je dan zijn hok opent, springt hij eruit en zoeft hij het hele verblijf door. Of het nou een veter, een balletje, een muisje of een andere kat is: alles beantwoordt Momo dan met SPELEN!

Hij ziet er heel schattig uit, maar laat je niet helemaal misleiden door zijn lieve koppie, het is ook een deugniet!.
Hij is heel nieuwsgierig en moet zich overal mee bemoeien, er ontgaat hem niets in het verblijf.

Zodra hij maar denkt dat je eten of snacks bij je hebt sprint hij op je af en zal alles proberen om iets van je af te snoepen.

Momo kan soms zo druk zijn dat hij alles wat op zijn pad komt voorziet van wat krabjes en bijtjes, je handen, je broek, Momo kent nog geen grenzen.

Lijkt het je leuk om een druk, lief, jong katertje in huis te hebben en heb je een beetje kattengevoel om Momo verder op te gaan voeden?
Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Wil je kennismaken met Momo? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Momo3
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 01-04-2023
Ras: Kortharig
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij katten: Selectief
Moet naar buiten: Ja
Romi

Romi

  • Kortharig
  • Poes
  • 01-06-2021
Reggie

Reggie

  • Kortharig
  • Kater
  • 01-10-2020

Een kat adopteren

Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.