Mocha


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13988

Hoi toekomstige nieuw baasje, mijn naam is Mocha en die heb ik uiteraard te danken aan mijn prachtige vachtkleur.

Toen ik op straat werd gevonden was ik meer kaal dan behaard, jeuk dat ik had! Nu mijn mooie vacht is terug gekomen en mijn jeuk is verdwenen ben ik klaar om mijn nieuwe baasje(s) te ontmoeten. Ik zal mijzelf nog even verder voorstellen.

Ik ben een zelfstandige jongen die graag zijn eigen gang gaat, mochten jullie veel werken of weg zijn dit is voor mij geen probleem; ik vermaak mijzelf prima. Als je thuis komt sta ik uiteraard wel klaar voor wat knuffels en af en toe vind ik het ook lekker om op schoot te liggen. Ik snuif graag wat verse buitenlucht op dus dat zou geweldig zijn als je mij dat kan bieden.

Kleine en jonge baasjes net als andere dieren zijn aan mij niet besteed. Daar krijg ik teveel prikkels van en daar kan ik niet goed tegen. Die frustratie kan ik dan uiten door te bijten of te krabben.

Ohja, voor die jeuk heb ik een tijdje een soort snoepjes voor gehad, heerlijk vond ik die! Deze snoepjes heb ik nu niet nodig maar we weten natuurlijk niet wat de toekomst zal brengen. Ik hoop zelf dat die vervelende jeuk niet meer terugkomt.

Zou je het leuk vinden om mij te ontmoeten? Wacht dan niet te lang en neem contact op met het dierenasiel, hopelijk tot snel!

Wil je kennismaken met Mocha? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Bekijk de zesde vergrootte foto van Mocha
  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 01-01-2022
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Nee
  • Kan bij honden: Nee
  • Kan bij katten: Nee
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.