Pootafdruk

Milou


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13586

Deze prachtige poes heet Milou. Voor deze jongedame van 1 jaar is het asiel geen ideale plek. Ze kan al die andere katten totaal niet uitstaan en daarom zit ze helaas vaak vast in een hok. Een paar uur per week laten we Milou los in het buitenverblijf. We zien dan een leuke, speelse kat.

Als je haar roept, reageert ze vaak met een vrolijke ‘Prrr..’ en huppelt dan je richting op. Ze vindt het heerlijk als je haar aait; ze sluit dan tevreden haar ogen en een zacht gepruttel is hoorbaar.

Ook om te spelen, is ze te porren. Als er iets ritselt of beweegt dan schudt ze met haar kontje en valt ze haar ‘prooi’ aan. We denken dat Milou een leuke speelkameraad kan zijn voor kinderen. Wel moet er dan gewaakt worden dat Milou niet telkens wordt opgepakt, want dat vindt ze niet fijn.

Milou heeft nog een heel leven voor zich en kan vast niet wachten om haar leven buiten het asiel te beginnen. Kom je jij haar halen?

 

Wil je kennismaken met Milou? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

B6363b80 050b 442a 8090 7838a4568d11
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 01-06-2022
Ras: Kortharig
Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij katten: Nee
Moet naar buiten: Onbekend
Rutger

Rutger

  • Kortharig
  • Kater
  • 01-06-2019
Blondy

Blondy

  • Kortharig
  • Kater
  • 24-06-2017
Booze

Booze

  • Kortharig
  • Poes
  • 01-06-2022

Een kat adopteren

Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.