Pootafdruk

Izzy

Ras: Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: april 2023
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13595

 

Ondanks dat Izzy nog jong is, heeft ze er al een hele reis op zitten. Izzy werd op straat gevonden en kreeg gelukkig een warm welkom in een gastgezin. Al snel bleek dat Izzy een avontuurlijk, speelse en lieve kitten is. Dat kunnen wij allemaal bevestigen.

Izzy vertegenwoordigt het typische beeld van een jonge kat. Ze is een speelse deugniet die graag ravot en af en toe ondeugende streken uithaalt met haar medekatten, zoals hun staart pakken. Tegelijkertijd kan ze ook leuk stoeien met andere jonge katten. Daarom denken we dat Izzy prima bij een andere kat kan worden geplaatst.

Het gastgezin merkte op dat Izzy graag op avontuur gaat. Ze verkende het huis zo veel mogelijk en klom naar alle hoge plekjes. Ook buiten ging haar ontdekkingstocht verder en genoot ze met volle teugen van het leven. We zoeken dan ook een woning met een (afgezette) buitenverblijf zodat haar ontdekkingslust ten volle kan worden benut.

Door haar makkelijke karakter denken we Izzy prima past in een gezin met kinderen.

Is ze niet aan het spelen of de wereld aan het ontdekken? Dan bestaat er een grote kans dat Izzy lekker bij jou op schoot zit en volop geniet van de aandacht. Zeg nu zelf: klinkt als de ideale kat toch?

 

Wil je kennismaken met Izzy? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Izzy4
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 01-04-2023
Ras: Kortharig
Kan bij kinderen: Ja
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij katten: Ja
Moet naar buiten: Ja
Romi

Romi

  • Kortharig
  • Poes
  • 01-06-2021
Reggie

Reggie

  • Kortharig
  • Kater
  • 01-10-2020

Een kat adopteren

Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.