Pootafdruk

Fufu – Filmpje!


Ras:
 Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: februari 2023
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13767

Voor dit schattige jonge poesje zoeken we een (t)huisje.

Toen Fufu net bij ons binnen kwam was ze erg onzeker en gaf soms nog wat tikken, maar het was meteen duidelijk dat zij geen kwaad in de zin had. Binnen een paar dagen verleiden met iets lekkers en Fufu was om!

Zodra Fufu door had dat knuffelen toch wel heel erg fijn is ontdooide ze steeds meer. Het begon met zachtjes spinnen en kopjes geven tot het languit liggen rollen en keihard spinnen. Tegenwoordig duurt het niet lang meer om haar vertrouwen te winnen, zodra je haar hok opent spint ze van genot en geniet duidelijk van alle aandacht. Ondertussen loopt, of beter gezegd rent, ze door het hele verblijf.

Fufu wil dan spelen, veel spelen, een touwtje een balletje, zelfs bij een pluisje op de grond gaat dat kontje op en neer en duikt ze er op af. Door haar speelse karakter zou het voor Fufu fijn zijn als en nog een andere jonge, speelse kat in huis is. Het moet dan wel een kat zijn die ook bruist van de energie, stevig op haar of zijn pootjes staat en het leuk vindt om met een andere kat te stoeien.

Een gezin met kinderen zou ook een optie zijn, er moet dan wel eerst gekeken worden of er een klik is.

Fufu kan nog een beetje onzeker reageren als je op haar af loopt, maar zodra ze door heeft dat er geknuffeld gaat worden ontdooit ze weer heel snel.

Nu al zin in om van de speelse capriolen van Fufu te genieten? Neem dan contact met ons op.

Wil je kennismaken met Fufu? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Foto 10 10 2023 14 29 30
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 01-02-2023
Ras: Kortharig
Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij katten: Ja
Moet naar buiten: Onbekend
Romi

Romi

  • Kortharig
  • Poes
  • 01-06-2021
Reggie

Reggie

  • Kortharig
  • Kater
  • 01-10-2020

Een kat adopteren

Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.