Flor (gereserveerd)

Ras: Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: mei 2023
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en je krijgt een verwijsbrief voor sterilisatie mee.
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr:14166

Flor is een hele jonge moederpoes van 4 vrolijke kittens. Ze heeft goed voor haar kittens gezorgd en is nu klaar voor haar eigen forever home. Flor is een lief, makkelijk, sociaal katje dat graag babbelt. Ze is graag bij je en dol op aandacht. Nu de kittens minder zorg nodig hebben begint ze steeds meer te spelen. Vol energie als een grote kitten. Wij denken dan ook dat een huis met een afgezette tuin, zonder andere huisdieren het beste bij haar zou passen. Met baasje(s) die voldoende tijd en aandacht hebben om lekker met haar te knuffelen en spelen, eventueel kinderen vanaf 10 jaar. Ben jij haar gouden mandje, kom dan snel een keertje kijken.

Flor verblijft op dit moment in een gastgezin. Wil je kennismaken met Flor? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

 

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

  • Geslacht: Poes
  • Geboortedatum: 01-05-2023
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
  • Kan bij honden: Nee
  • Kan bij katten: Onbekend
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.