Epke – gereserveerd

Ras: Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: mei 2018
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd.
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr:Β 10996

Maak kennis met lieve Epke, een kater van 6 jaar oud die door afstand bij ons in de opvang is terecht gekomen.
In het begin vond Epke alles nog heel erg spannend, maar het was meteen al duidelijk dat we met een hele lieve kater te maken hadden.

In het begin bleef hij wat meer in zijn veilige bench liggen, maar als je toenadering zocht en hem voorzichtig benaderde liet hij kopjes gevend merken dat hij aandacht toch wel heel erg fijn vindt.

Na eventjes wennen durfde hij zijn bench uit te komen om voorzichtig op ontdekking te gaan, maar verstopte zich nog veel in een rustig hoekje
Van die voorzichtigheid is nu niet veel meer te merken, hij loopt ontspannen rond in het verblijf en wil heel graag je aandacht en veel knuffels!
Zodra hij kans ziet om lekker op schoot te komen liggen grijpt hij deze meteen aan.

Hoewel Epke dol is op mensen, denken we dat jonge kinderen misschien iets te druk zijn voor hem. Wat oudere kinderen zouden dan wel weer een goede match kunnen zijn.

Heb jij een rustig huisje en ben je op zoek naar een echte knuffelkat?
Dan lijkt Epke de perfecte keuze.

Wil je kennismaken met Epke? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 20-05-2018
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Onbekend
  • Moet naar buiten: Onbekend
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.