Elmo


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: januari 2019
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 14122

De 5 jarige Elmo ziet eruit als een imposante kater die zijn mannetje wel staat. Maar schijn bedriegt, want Elmo blijkt het pispaaltje van de groep katten te zijn. Waar hij zich ook bevindt, een fluitconcert klinkt hem om de oren. Misschien zijn zijn grote lijf, gerafelde oren en opvallende rode vacht iets te intimiderend voor zijn soortgenoten.
Elmo is niet gecharmeerd van andere katten en kan hier heftig op reageren. Om hem rust te geven, zetten we Elmo vaak in het buitenverblijf, weg bij de andere katten.
Hier kan hij zich gelukkig wat ontspannen. Elmo vindt het fijn om bij iemand in de buurt te zijn. Hij blijft dan graag bij je in de buurt hangen en als het kan, neemt hij plaats bij je op schoot. Hij geniet dan ontzettend van de aandacht dit laat hij blijken door luidkeels te spinnen.

Hoewel je hem best kunt porren voor een speelpartij, is hij over het algemeen een rustige kat.

Voor Elmo is het vooral belangrijk dat hij bij mensen komt die hem kunnen vertroetelen. Ook een gezin met kinderen behoort tot de mogelijkheden.

Zie jij het zitten om deze lieve kater, gehuld in het kostuum van een stoere straatkat, een warm en liefdevol thuis te bieden? Kom dan eens bij ons langs en ontmoet Elmo in levenden lijve.

Wil je kennismaken met Elmo? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Bekijk de vierde vergrootte foto van Elmo
  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 01-09-2019
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
  • Kan bij honden: Nee
  • Kan bij katten: Nee
  • Moet naar buiten: Onbekend
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.