Dino – gereserveerd

Ras: Europese Korthaar
Geschatte leeftijd:Β februari 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 14089

Ben jij op zoek naar een jonge kater bomvol energie? Maak kennis met Dino, een tweejarige vent met een kenmerkend uiterlijk: een knappe Marilyn Monroe-sproet bij z’n neusje en een hap uit z’n oor.

Dino is ontzettend nieuwsgierig, actief en verzot op kattensnoepjes. Hij zoekt een baasje dat lekker met hem speelt. Dino komt ook kroelen, soms zelfs op schoot, maar het is een dier met een eigen wil. Als hij de aandacht beu is, loopt hij weg. Dat is een duidelijke grens die gerespecteerd moet worden. Zodoende kijken we bij kennismaking even of hij bij eventuele kinderen in het gezin past. Vanwege zijn energie is het fijn voor Dino als hij buiten kan komen.

Wil jij kennismaken met deze stoere bink? Maak dan een afspraak met ons.

Wil je kennismaken met Dino? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Bekijk de eerste vergrootte foto van Dino
  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 01-02-2022
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Onbekend
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Nee
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.