Cor

Ras: Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: December 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd.
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 14267 / 55

Deze knappe verschijning stelt zich graag aan u voor. Sinds kort heet hij Cor, geschat op 1,5 jaar oud is hij in de bloei van zijn leven en hard op zoek naar een fijn thuis om van dat leven te mogen genieten.

Cor is gek op aandacht. Hij heeft een schattig miauwtje waarmee hij je aandacht trekt, en kan zich helemaal overgeven aan knuffels. Op de andere katten in het verblijf reageert hij over het algemeen rustig, al maakt hij hierin wel duidelijk onderscheid tussen poezen en katers. Mannen onder elkaar blijft lastig voor hem, dan wil hij toch laten zien wie de baas is.Β We denken dat Cor de voorkeur heeft voor een huisje voor hem alleen, waar hij alle aandacht krijgt.

In de opvang ligt Cor graag in het buitenverblijf te relaxen in het zonnetje. Een fijne tuin om de pootjes te kunnen strekken en in de zon te liggen staat dan ook zeker op zijn verlanglijstje. Verder vraagt hij niet veel: liefde, lekker eten en rust. Gezien Cor duidelijk kan aangeven wanneer hij klaar is met de drukte of het gedoe aan zijn lijf (bijvoorbeeld bij de dierenarts) plaatsen we hem niet bij jonge kinderen. Naar verwachting zal hij bij rustige kinderen vanaf een jaar of 10 met alle liefde op schoot komen liggen.

Ben jij op zoek naar wat leven in de brouwerij? Dan kan Cor zomaar de match zijn voor jou!

Wil je kennismaken met Cor? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 01-12-2022
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Selectief
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.