Pootafdruk

Booze


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: juni 2022
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 13573

 

We zoeken een huis voor onze lieve Booze.

Booze is zwanger in een gastgezin gekomen en daar bevallen van haar kittens. Haar kittens hebben allemaal al een huisje gevonden en nu is het ook voor Booze tijd om uit te vliegen.

Booze is een lief, aanhankelijk katje, ze is graag bij mensen in de buurt en kan dit dan ook laten merken door lieve, blije geluidjes.

Ze komt naar je toe, geeft kopjes en springt zelfs al af en toe op schoot!.

Het is ook een speelse jongedame, al moet je nog niet te wild met het hengeltje voor haar zwaaien want dat vindt ze nog een beetje eng.
Ze zit dan ook nog maar net bij ons in de opvang en kan soms nog een beetje snel schrikken, ze moet nog wat meer zelfvertrouwen gaan krijgen.

Vanwege haar zachtaardige karakter denken wij dat ze zeker in een gezin met wat oudere kinderen geplaatst kan worden.

Wie geeft deze lieverd een kans en laat haar opbloeien?

 

Wil je kennismaken met Booze? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Booze2
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 01-06-2022
Ras: Kortharig
Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij katten: Nee
Moet naar buiten: Onbekend
Rutger

Rutger

  • Kortharig
  • Kater
  • 01-06-2019
Blondy

Blondy

  • Kortharig
  • Kater
  • 24-06-2017
Milou

Milou

  • Kortharig
  • Poes
  • 01-06-2022

Een kat adopteren

Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.