Binky

Ras: Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: september 2021
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd.
Binky heeft een hartruis, voor meer info neem contact met ons op.
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: afstand
Diponr: 14181

Binky heet deze lieve, aanhankelijke jonge kater. Als we zijn hokje open zetten springt hij er uit en rent als een blij ei naar het buitenverblijf, Binky vindt het heerlijk om buiten in het zonnetje te liggen. Zodra hij de stem van zijn trouwe verzorger hoort kan hij heel schattig liggen rollen van genot. Binky kan genieten van alle aaitjes en komt zelfs al regelmatig bij iemand op schoot liggen!. Deze jonge kater houdt van aandacht en menselijk gezelschap maar stelt de aanwezigheid van de andere katten niet altijd op prijs. In zijn vorige huisje kwam hij ook veel buiten, we zijn dus op zoek naar een woning met tuin.

Binky zal waarschijnlijk weer erg moeten wennen in een nieuwe omgeving. Wij denken dat een rustig huisje, zonder kinderen of andere huisdieren, het beste voor hem zal zijn. De ideale nieuwe eigenaar is iemand met geduld, die lieve woordjes tegen hem fluistert en de tijd wil nemen om zijn vertrouwen te gaan winnen.

Deze kater is door afstand bij ons in de opvang terecht gekomen. In het begin was het heel onwennig voor Binky om opeens opgesloten te zitten in een vreemde omgeving en reageerde dan ook meestal angstig en boos als iemand toenadering zocht. Na een korte wenperiode kwam zijn lieve aanhankelijk karakter weer naar boven.

Denk jij dat Binky bij jou past? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Wil je kennismaken met Binky? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 01-09-2021
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Nee
  • Kan bij honden: Nee
  • Kan bij katten: Nee
  • Moet naar buiten: Ja, tuin
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.