Banjo


Ras:
Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: april 2020
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 14200

Maak kennis met Banjo. Een vriendelijke kater van vier jaar jong. Hij kwam in slechte conditie het asiel binnen, maar wat is deze jongen opgeknapt! Hij is klaar voor zijn gouden mand. Kom je naar hem kijken?

Banjo vindt het kei gezellig als je naar hem toe komt. Hij begroet je met kopjes, wrijft langs je been en stapt op schoot om zijn liefde te geven. Vol van tevredenheid miauwt hij lieflijk of rolt hij om. Echt heel aandoenlijk! Als een echte kat zoekt hij het enige straaltje zon op om daar te relaxen. Spelen vindt hij ook leuk. Dat kan samen, met een hengeltje bijvoorbeeld, maar hij kan zich ook zelf vermaken met een balletje. Banjo is nieuwsgierig en gaat op onderzoek uit bij geluiden en beweging verderop. Een tuin zou dus fijn voor hem zijn.

Banjo heeft een opvallende staart. Die is wat slapper dan die van de meeste katten. Dat komt van een trauma voordat hij het asiel binnenkwam. Over het uiteinde heeft hij amper tot geen controle en hier zit een plekje met minder vacht. Volgens de dierenarts heeft hij geen pijn aan zijn staart, maar hij vindt het niet leuk als je hier aan zit (dat vinden meer katten en is normaal). Hij kan dan een hapje geven.

Een enkele andere keer komt hij ook onverwachts uit de hoek. Zo pakte hij het been van een vrijwilliger die met flapperende, wijde broekspijpen langsliep. In zijn toekomstige gezinnetje zien we dus liever geen kinderen.

Wil jij deze knapperd een kans geven? Maak dan een afspraak!

Wil je kennismaken met Banjo? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Bekijk de derde vergrootte foto van Banjo
  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 01-05-2020
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Nee
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Nee
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.