Aton

Ras: Europese Korthaar
Geschatte leeftijd: augustus 2023
Medisch: gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd
Karakter: zie omschrijving!
Zindelijk: ja
Herkomst: zwerver
Diponr: 14098

Deze doerak heet Aton, vernoemd naar een Egyptische zonnegod. En met dit kitten haal je een zonnetje in huis. Aton is een speels kitten met een superzachte vacht van acht maanden jong. Zijn bench vindt hij maar saai. In de wijde wereld kun je spelen, rennen, chaos creΓ«ren en knuffels halen. Alhoewel voor dat laatste heeft deze druktemaker momenteel weinig tijd. In elke hoek is wel een prikkel die zijn kittenbrein afleidt. Daarom is het fijn voor Aton als hij lekker naar buiten kan en zijn toekomstige gezin tijd heeft om met hem te spelen.

Aton moet nog wel een beetje opgevoed worden. Hij weet soms niet hoe hard hij slaat of hapt tijdens spel en knuffelsessies. De bekende liefdesbeetjes kunnen bij Aton dus een beetje zeer doen. Ook heeft hij een sterk jachtinstinct. Zijn speeltjes ziet hij als prooi en deze kan hij grommend claimen. Bij kinderen moeten we dus even kijken of het matcht.

Wil jij een afspraak maken om deze jonge God te ontmoeten? Laat het ons weten.

Wil je kennismaken met Aton? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een kat kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielkatten. Tijdens een eerste kennismaking wordt een kat niet geplaatst. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

  • Geslacht: Kater
  • Geboortedatum: 01-08-2023
  • Ras: Kortharig
  • Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
  • Kan bij honden: Onbekend
  • Kan bij katten: Onbekend
  • Moet naar buiten: Ja
  • Een kat adopteren

    Je wilt één van onze plaatsbare katten een fijn nieuw thuis bieden. Daar zijn we blij mee. Omdat je een dier niet zomaar kiest, werken we volgens een vaste werkwijze bij adoptie. Uitgebreide kennismakingen zijn daar een onderdeel van. Hier vertellen we je stap voor stap hoe we tot de beste match bij een kat komen. En hoe je je voorbereid op de zoektocht naar een passende kat.