Pootafdruk

Willem

Ras: Amerikaanse staffordshire terriër
Leeftijd: 3 jaar
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Rustig, speels, knuffelig
Zindelijk: Ja

Hoi allemaal, ik ben Willem. Zoals je ziet een uitermate knappe jongeman. Met mijn looks laat ik alle vrouwen smelten hier. De teefjes willen allemaal graag met mij samen wandelen. Zo rond de loopsheid ben ik wel enorm in ze geïnteresseerd maar daarbuiten negeer ik ze meestal. Beetje hard to get spelen hè! Andere reuen daar moet ik dan weer niet zoveel van hebben. Er kan er maar 1 de macho zijn. Samen met mijn trainsters hier hebben we veel geoefend en inmiddels kan ik ook de meeste reuen prima negeren. Maar als ik er 1 tegenkom die me uitdaagt dan doe ik nog wel eens een beetje stoer.

Buiten snuffel ik graag lekker rond. Lange wandelingen daar draai ik mijn poot niet voor om. Op het veld spelen met de bal vind ik ook heerlijk. Of lekker knuffelen met mijn vaste mensen. Ik ben wel wat eenkennig. Vreemde mensen vind ik spannend en ik moet je echt goed leren kennen voordat ik je mijn buikje laat kriebelen. Maar als het dan eenmaal zo ver is dan kan het ook niet meer kapot.

Tijdens de trainingen doe ik enorm mijn best. In het begin had ik het concentratievermogen van een goudvis zeiden ze. Inmiddels heb ik tijdens een open dag zelfs al een demonstratie mogen geven voor heel veel mensen en dat deed ik fantastisch al zeg ik het zelf. Dus als je nog een paar cursusjes met me wil volgen dan sta ik daar zeker voor open.

Verder ben ik eigenlijk een hele rustige jongen. Ik vind het fijn om bij mijn mensen in de buurt te zijn en lig dan lekker ergens op een kleedje. De verwachting is dat ik best al een uurtje of 2 alleen thuis kan zijn. Verder moet dit natuurlijk rustig opgebouwd worden. In de kennel wil ik uit verveling wel eens een dekentje versnipperen als het me allemaal te lang duurt.

Toen ik binnenkwam had ik veel last van oorontstekingen en plekjes op mijn huid. Ik krijg om die reden hypoallergene voeding en eet daarnaast inmiddels snackies die gemaakt zijn van konijn of paard. Tot nu toe heb ik geen last meer gehad van mijn huid dus heel langzaam mag ik steeds meer lekkere dingen eten zodat we kunnen kijken waar ik precies allergisch voor ben.

Ik zoek een rustig huisje waar niet teveel of te druk bezoek over de vloer komt. Als er een wat ouder kind in huis woont is dit geen probleem als ie maar niet te druk is en snapt dat ik soms mijn rust nodig heb.

Denk je dat je de juiste match bent voor mij? Neem dan contact op via info@hondencampus.nl

P1020426
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 01-01-2020
Ras: Terriers
Afmetingen: Middelgroot
Doel: Gezelschapshond
Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
Kan bij honden: Selectief
Kan bij katten: Nee
Kan alleen thuis blijven: Onbekend
Bob

Bob

  • Terriers
  • Reu
  • 01-01-2021

Een hond adopteren

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.