Pootafdruk

Vic – Gereserveerd

Ras: Duitse herder
Leeftijd: 3 jaar
Beharing: Langharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Speels, knuffelig, enthousiast
Zindelijk: Moet ik nog leren

Hoi hoi, ik ben Vic. Een knappe jonge herder van ongeveer 3 jaar oud. Samen met 2 andere herders ben ik bij Hondencampus terecht gekomen voor training. Omdat we niet zo’n goede invloed op elkaar hadden worden we apart van elkaar geplaatst. Waar ik vandaan kom leefde ik waarschijnlijk in een kennel. Een plek waar ik buiten in een kennel zou wonen zou ik dus helemaal niet erg vinden. Of ergens waar ik ook binnen mag leven, maar in ieder geval ook de mogelijkheid heb om lekker buiten te zijn. In nieuwe situaties ben ik wat onzeker, een plek waar niet al te veel prikkels zijn dat lijkt me wel wat. Midden in de stad met al dat verkeer en alles wat voorbij komt is niks voor mij.
Mensen vind ik heel gezellig, zo gezellig dat ik er nog wel eens tegenaan spring. Met kinderen is niet zo’n goed idee, die spring ik zo omver. Ik vind het fijn om lekker bij mijn baasje te zijn, samen op de bank te liggen, wandelingen te maken en geaaid te worden. Maar we zullen eerst een beetje aan elkaar moeten wennen. Ik heb veel steun aan een stabiele teef als ik situaties spannend vind. Samenwonen met een leuke meid lijkt me dus wel wat! Maar alleen zonder andere dieren lijkt me ook geen probleem. Dan kom ik in spannende situaties steun zoeken bij jou. Andere dieren is nog wel een dingetje. Andere honden vind ik hartstikke gezellig, maar dieren zoals katten of boerderijdieren vind ik maar niks. Dat is ook de reden dat ik niet los kan lopen, dan zou het zomaar eens vervelend kunnen worden voor andere dieren en een uitdaging om mij weer bij je terug te roepen. En dat willen we niet!
Zie jij het wel zitten om lekker met mij op pad te gaan? Neem dan contact op met de dames van Hondencampus via info@hondencampus.nl
Whatsapp Image 2023 11 13 At 13.17.34
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 2020
Ras: Herdershonden en Veedrijvers
Afmetingen: Groot
Doel: Gezelschapshond
Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
Kan bij honden: Ja
Kan bij katten: Nee
Kan alleen thuis blijven: Onbekend
Bob

Bob

  • Terriers
  • Reu
  • 01-01-2021
Lady

Lady

  • Herdershonden en Veedrijvers
  • Teef
  • 2020

Een hond adopteren

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.