Sjaak

Ras: Mechelse herderLeeftijd: 25-05-2022Beharing: KortharigMedisch: Gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Karakter: Druk, aanhankelijk, waaks
Kennis: Zit, hier, los
Zindelijk: JaVachtverzorging: Af en toe borstelen

Sjaak hier! Dit jonge bloempje heeft nog weinig liefde en sturing gehad in zijn korte leven. Dit is ook duidelijk te merken. Als een ongeleid projectiel stuitert Sjaak door de dag heen. Hij is graag bij je in de buurt en gooit zichzelf vol overgave aan je voeten voor een kroel op zijn buik. Wandelen vindt hij heerlijk. Aan een lange lijn kan hij zijn energie beter kwijt. Het netjes aan een ontspannen lijn lopen daar moet nog wel wat aan gewerkt worden. Maar het ruikt overal ook zo interessant! Sjaak heeft heel veel tijd in de bench doorgebracht. Hierdoor weet hij niet altijd even goed wat hij met alle ruimte aan moet als hij deze tot zijn beschikking heeft. In huis uit dit zich in het slopen van wat hij dan ook maar te pakken kan krijgen. Hier zijn we momenteel mee aan het werk en langzaam krijgt Sjaak wat meer rust in deze situaties. Dit behoeft echter nog wel veel aandacht. We zoeken dan ook een plek voor Sjaak waar hij vooral lekker buiten kan zijn en waar hij wanneer nodig in een (buiten)kennel kan verblijven. Waken dat doet hij op zijn eigen terrein als de beste! Aan de lijn reageert hij vriendelijk maar opgewonden naar mensen en kan hij andere honden redelijk goed negeren. Met de juiste aandacht en tijd wordt Sjaak zeker je beste vriend voor het leven!

Heb jij een geschikt plekje voor Sjaak? Neem dan contact op via info@hondencampus.nl

 • Geslacht: Reu
 • Geboortedatum: 25-05-2022
 • Ras: Herdershonden en Veedrijvers
 • Afmetingen: Groot
 • Doel: Waakhond/terreinhond
 • Kan bij kinderen: Nee
 • Kan bij honden: Nee
 • Kan bij katten: Onbekend
 • Kan alleen thuis blijven: Onbekend
 • Een hond adopteren

  Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.