Pootafdruk

Lady

Ras: Herder
Leeftijd: 3 jaar
Beharing: Halflangharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Enthousiast, speels, knuffelig
Zindelijk: Nog niet
Hallo allemaal, mijn naam is Lady. Een prachtige jonge herder dame van ongeveer 3 jaar oud. Samen met 2 andere herders ben ik bij Hondencampus terecht gekomen voor training. Omdat we niet zo’n goede invloed op elkaar hadden worden we apart van elkaar geplaatst. Ik ben buiten vriendelijk tegen andere honden, maar met andere honden in 1 huis is niet zo’n goed idee. Dan laat ik me nogal meeslepen.
Mensen vind ik hartstikke gezellig. Ik moet nog wel leren dat ik niet zomaar tegen iedereen op moet springen. Ik raak gewoon iets te enthousiast. Met kinderen is dus niet zo’n goed idee, die spring ik zo omver. Ik vind het fijn om lekker bij mijn baasje te zijn, samen op de bank te liggen, wandelingen te maken en vooral ook om samen te werken. Ik heb namelijk energie voor tien! Ik train op dit moment de sterren van de hemel bij Dutch Cell Dogs. Ik zou heel graag ergens gaan wonen waar ik ook lekker aan het werk word gezet. Dan worden we samen een super team!
Waar ik vandaan kom leefde ik waarschijnlijk in een kennel. Een plek waar ik buiten in een kennel zou wonen zou ik dus helemaal niet erg vinden. Of ergens waar ik ook binnen mag leven, maar in ieder geval ook de mogelijkheid heb om lekker buiten te zijn. Zindelijkheid in huis is dus nog een puntje waar we nog aan moeten werken, ik ben het leven in huis namelijk niet gewend. Als een echte herder ben ik een beetje waaks en kan ik soms blaffen als ik iemand zie. Met andere dieren ben ik geen match, dit is ook de reden dat ik buiten niet los kan lopen. We willen niet dat ik die dieren dan lastigval of de weg niet meer terug kan vinden.
Heb jij een plekje voor mij waar ik lekker aan het werk kan? Neem dan contact op met de dames van Hondencampus via info@hondencampus.nl
28
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 2020
Ras: Herdershonden en Veedrijvers
Afmetingen: Groot
Doel: Gezelschapshond
Kan bij kinderen: Nee
Kan bij honden: Nee
Kan bij katten: Nee
Kan alleen thuis blijven: Onbekend
Bob

Bob

  • Terriers
  • Reu
  • 01-01-2021

Een hond adopteren

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.