Pootafdruk

Ingo

Ras: Amerikaanse stafforshire terriër
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Leeftijd:+/- 6 jaar
Zindelijk: Ja

Wat leuk dat jullie even op mijn profiel komen kijken! Ik ben Ingo. Een knappe stafford dame van bijna zes jaar oud. Ik ben bij mijn vorige baasjes weggehaald omdat er niet zo goed voor mij gezorgd werd. Aan mijn uiterlijk te zien heb ik ook de nodige nestjes gehad. Van ellende joeg ik achter mijn staart aan en likte ik mijn pootjes kapot. Gelukkig ben ik nu bij de dames van de HondenCampus terecht gekomen en dat vind ik beregezellig zeg.  

Ik word blij van iedereen die ik zie. Mijn staartje kwispelt erop los. Als ik een mooi speeltje of botje heb dan kom ik dat trots aan iedereen laten zien. Wandelen vind ik ook hartstikke leuk. Heel ver hoeft allemaal niet van mij, ik ben snel tevreden. Hier hebben ze ook een paar superknappe mannen zitten, daar ben ik wel van gecharmeerd. Elke dag mag ik er 1 uitkiezen om samen mee te wandelen. Ik ben wel een beetje druk af en toe naar andere honden. Niet elke hond vindt dat even leuk. Gelukkig zeggen de dames hier dat mijn gedrag goed te sturen is, wat dat dan ook mag betekenen. Zolang ze me koekjes geven laat ik die andere honden wel even met rust. Die koekjes gaan er goed in dus, hierdoor ben ik inmiddels wel een volslanke dame geworden. Niks mis mee hoor, vind ik zelf. Met voldoende beweging komt dat wel weer goed. 

Ik ben een echte staffie. Graag samen met mijn mensen, gekke streken uithalen voor aandacht en daarna luid snurkend op de bank bijkomen. Wat oudere kinderen vind ik ook geen probleem. Ze moeten er alleen wel tegen kunnen als ik ze soms een beetje enthousiast begroet. Ik kom uit een huis waar ze ook heel veel andere dieren hadden. Hier zou ik dus gewend aan moeten zijn. Alleen in de praktijk is gebleken dat ik het toch veel fijner vind om een baasje voor me alleen te hebben. En zeg nou zelf, met mijn verleden heb ik ook wel alle aandacht voor mezelf verdiend toch!  

Medisch gezien ben ik helemaal in orde bevonden. Compleet pakketje dus al zeg ik het zelf! Kom je snel kennis met mij maken? 

Denk je dat je de juiste match bent voor mij? Neem dan contact op via info@hondencampus.nl 

 

P1020502
Geslacht: Teef
Geboortedatum: Ongeveer 6 jaar oud
Ras: Terriers
Afmetingen: Middelgroot
Doel: Gezelschapshond
Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
Kan bij honden: Selectief
Kan bij katten: Onbekend
Kan alleen thuis blijven: Onbekend
Kees

Kees

  • Spitzen en Oertypen
  • Reu
  • 01-09-2022

Een hond adopteren

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.