Frenkie

Ras: Mechelse herder
Leeftijd: 01-04-2023
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Vriendelijk, speels, trainbaar
Kennis: Zit, af, volg, los
Zindelijk: Ja
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Deze knappe puppy kwam al op jonge leeftijd in de opvang terecht. Ik had al heel wat voor mijn kiezen gekregen in mijn nog maar korte leventje. Na een aantal maanden flink hard trainen ben ik eindelijk zover om op zoek te gaan naar mijn eigen mandje.

Ik ben geen beginnershond. Ze zijn voor mij op zoek naar mensen die kunnen voortzetten wat mijn trainsters inmiddels met mij bereikt hebben. Ik ben vriendelijk naar mensen en kom graag met je knuffelen. Ook naar andere honden ben ik erg sociaal. Wanneer er al een stabiele teef aanwezig is dan zou ik hier graag kennis mee willen maken. Bij binnenkomst was ik erg angstig en snel overprikkeld. In mijn overprikkeling kon ik om me heen gaan happen. Dit gedrag hebben ze hier al een tijdje niet meer gezien. Ook viel ik uit naar verkeer. Dit gedrag is inmiddels onder controle maar de training zal wel onderhouden moeten worden.

In huis moet ik nog leren om zelf mijn rust te pakken. Eventueel met behulp van een bench of een buitenkennel. Ik ben ontzettend graag bij mijn mensen en vind het leuk om samen met je te spelen en te wandelen. Een cursus gehoorzaamheid of speuren zou ik fantastisch vinden! Graag kom ik terecht in een rustig gezin bij mensen die ervaring hebben met het trainen van honden. Is dat bij jou? Dan zou ik graag eens kennismaken! Bij interesse kunt u mailen naar info@hondencampus.nl

 • Geslacht: Reu
 • Geboortedatum: 01-04-2023
 • Ras: Herdershonden en Veedrijvers
 • Afmetingen: Groot
 • Doel: Gezelschapshond
 • Kan bij kinderen: Nee
 • Kan bij honden: Ja
 • Kan bij katten: Onbekend
 • Kan alleen thuis blijven: Onbekend
 • Een hond adopteren

  Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.