Pootafdruk

Elsje

Ras: Kruising Lancashire heeler
Leeftijd: 01-06-2017
Beharing: Halflangharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Wil graag werken, knuffelig, lief
Kennis: Wil nog veel leren
Zindelijk: Ja
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Hey hoi, mijn naam is Elsje. Een super knap klein dametje van 6 jaartjes oud. Wat doet zo een knapperd nu in het asiel denk je zeker meteen? Nou, dat weet ik dus ook niet.. ik ben gevonden op
straat en niemand is mij meer op komen halen. Dus nu verblijf ik hier tot ik hopelijk snel weer een nieuw huisje vind.

Maar eerst zal ik wat over mezelf vertellen. Ik ben een bijzonder hondje, want ik hecht me het liefst aan een persoon. Ik heb hier een persoon uitgekozen waar ik alles mee wil doen. Wij gaan lekker wandelen in het bos, spelen op het veld en het liefste kom ik daarna lekker knuffelen. Heerlijk!! En ja die andere verzorgers die hier rondlopen willen ook heel graag met mij wandelen, maar dat hoeft van mij niet zo nodig. Andere honden negeer ik netjes of ik ga even stilstaan tot ze weg zijn. Ook daar ben ik selectief in, hier kan ik wel al lopen met een heel gezellig hondje. Maar spelen, nee hoeft van mij niet hoor. Het zou voor mij dan ook het beste zijn om 1 eigenaar te hebben. Zonder allemaal huisgenoten, daar zit ik helemaal niet op te wachten. Ik wil mijn eigenaar lekker voor mezelf houden. Wel zoek ik dan iemand die met mij aan de slag wil gaan met training. Ik ben namelijk een echt werk ras! Als je me eenmaal kent ben ik echt een super leuk, blij, lief, gezellig hondje. Wie wil dat nou niet? Denk jij dat jij de goede match voor mij bent? Kom dan snel langs en dan kijk ik of ik jou ook zo fantastisch vind.

Wil je kennismaken met Elsje? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Tijdens een eerste kennismaking wordt een hond niet geplaatst. Je hebt geen toegang tot de hondenkennels omdat dit stressvol is voor onze honden. En de kennels zijn juist de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Ook eventuele honden die al in het gezin zijn. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Elsje 1
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 01-06-2017
Ras: Herdershonden en Veedrijvers
Afmetingen: Klein
Doel: Gezelschapshond
Kan bij kinderen: Nee
Kan bij honden: Selectief
Kan bij katten: Nee
Kan alleen thuis blijven: Onbekend
Kees

Kees

  • Spitzen en Oertypen
  • Reu
  • 01-09-2022

Een hond adopteren

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.