Boef – training DCD

Ras: Kruising BoerenfoxLeeftijd: 01-05-2019Beharing: KortharigMedisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooidKarakter:Β Vrolijk, enthousiast
Kennis:Β Nog niks
Zindelijk:Β JaVachtverzorging:Β Af en toe borstelen

Doet momenteel mee aan de training van Dutch Cell Dogs, hierdoor is hij momenteel niet plaatsbaar, maar je kunt al wel kennis komen maken en als de training is afgelopen kan hij mee naar zijn nieuwe huisje!

Hoi allemaal. Mijn naam is Boef. Mijn naam doe ik niet zoveel eer aan want ik ben een echte goedzak. Helaas kon mijn vorige eigenaar niet meer voor mij zorgen en daarom ben ik nu op zoek naar een nieuw huis. Toen ik hier binnen kwam was ik veel te dik, zoals je ziet kunnen er nog steeds een paar kilootjes van af maar ik ben al op de goede weg! Ik mag hier dan ook lekker veel mee wandelen en dit vind ik hartstikke leuk. Elke week word ik steeds een beetje enthousiaster. Ik vind alle vrijwilligers hier ook super aardig, en weet zeker dat ik ook bij jou vriendjes zal zijn met iedereen. Andere honden kan ik ook prima samen mee wandelen, dat doe ik hier dan ook regelmatig. Ik ben zelfs even bij de katten wezen kijken en ook die leken me heel gezellig. Op dit moment volg ik 2 keer per week een training en hier doe ik het ook fantastisch, ik vind het dan ook erg leuk om samen te trainen.

Veel eisen heb ik niet voor mijn nieuwe huis. Ik zoek vooral een plek waar ik voor de rest van mijn leven mag blijven en veel liefde mag krijgen.

Spreekt mijn verhaal jou aan en zie je het zitten om kennis met mij te maken? Neem dan contact op met de Dierenopvang.

Wil je kennismaken met Boef? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Tijdens een eerste kennismaking wordt een hond niet geplaatst. Je hebt geen toegang tot de hondenkennels omdat dit stressvol is voor onze honden. En de kennels zijn juist de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Ook eventuele honden die al in het gezin zijn. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

 • Geslacht: Reu
 • Geboortedatum: 01-05-2019
 • Ras: Onherleidbaar ras
 • Afmetingen: Middelgroot
 • Doel: Gezelschapshond
 • Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
 • Kan bij honden: Selectief
 • Kan bij katten: Selectief
 • Kan alleen thuis blijven: Onbekend
 • Beer

  Beer

  • Gezelschapshonden
  • Reu
  • 07-07-2018

  Een hond adopteren

  Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.