Pootafdruk

Bob

Ras: Stafordshire bull terrier
Leeftijd: 01-01-2021
Beharing: Kortharig
Medisch: Gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: enthousiast, vriendelijk, speels
Kennis: Zit, af, poot, hier
Zindelijk: Nog niet helemaal
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Hallo daar! Mijn naam is Bob. Ik ben een knap stafford reutje van bijna 3 jaar. Ik ben de charmeur van de dierenopvang. Als mijn verzorgers langslopen smelten ze allemaal van mijn lieve koppie. Dat komt goed uit! Ik vind het dan ook heerlijk om lekker samen te knuffelen.

Ik zal even wat meer over mijzelf vertellen. Ik ben in de opvang terecht gekomen als zwerver en niemand is mij op komen halen. Dus ben ik nu op zoek naar een fijn huis. Zoals ik al zei, ben ik een echte knuffelkont. Wel kan ik soms wat lomp uit de hoek komen, ik ben dan ook zo enthousiast. Buiten tijdens het wandelen ben ik graag aan het snuffelen. Trainen kan ik super goed zeggen ze hier. Ik vind het ook heel leuk om te doen. Ik mag zelfs mee doen met de training van Dutch Cell Dogs! Toen ik hier net kwam, kon ik tijdens het wandelen best wel reageren op andere honden. Hier zijn we mee gaan oefenen en inmiddels kan ik vrijwel elke hond passeren voor wat lekkere worstjes.

In mijn nieuwe huis heb ik graag het rijk voor mij alleen, zonder andere dieren. Het zou fijn zijn als mijn nieuwe eigenaar ervaring heeft met het ras. Iemand die lekker verder met mij wil trainen en waar ik daarna uitgebreid mee kan knuffelen!

Spreekt mijn verhaal jou aan? Neem dan contact op met de dierenopvang en dan zien we elkaar snel.

Wil je kennismaken met Bob? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Tijdens een eerste kennismaking wordt een hond niet geplaatst. Je hebt geen toegang tot de hondenkennels omdat dit stressvol is voor onze honden. En de kennels zijn juist de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Ook eventuele honden die al in het gezin zijn. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Bob 2
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 01-01-2021
Ras: Terriers
Afmetingen: Groot
Doel: Gezelschapshond
Kan bij kinderen: Kan bij grote kinderen (vanaf 10 jaar)
Kan bij honden: Nee
Kan bij katten: Nee
Kan alleen thuis blijven: Onbekend
Lady

Lady

  • Herdershonden en Veedrijvers
  • Teef
  • 2020

Een hond adopteren

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.