Pootafdruk

Bizzy

Ras: Whippet x Greyhound
Leeftijd: 01-01-2023
Beharing: Kortharig
Medisch: Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Karakter: Druk, speels
Kennis: Ik zou graag nog commando’s willen leren
Zindelijk: Nog niet
Herkomst: Zwerver
Vachtverzorging: Af en toe borstelen

Heyyy! Mijn naam is Bizzy. Ik ben een energieke jonge whippet/greyhound van ongeveer 10 maandjes oud. Ik ben gevonden als zwervertje en niemand heeft mij opgehaald.. Daarom stel ik me nu graag aan jullie voor.

Ik heb even in een gastgezin gezeten en daarom kan ik nu uitgebreid vertellen wat voor huisje ik zoek. Waar ik dan ook vandaan mag komen, ik ben het waarschijnlijk niet gewend om in een huis te leven. Ik ben dan ook nog niet zindelijk op de juiste plek. Binnen raak ik snel overprikkeld. De bench ben ik inmiddels gewend en hier kun je me dan ook even in zetten, dat helpt ook weer bij het zindelijk maken. Naar mensen ben ik heel vriendelijk en aanhankelijk. In het gastgezin hadden ze nog een hondje en dat vond ik heel gezellig. ’s Avonds kan ik het buiten nog wat spannend vinden en een stabiele, rustige hond zou me daarbij kunnen helpen. Commando’s heb ik nog niet geleerd dus daar kunnen we nog lekker mee gaan oefenen. Het liefst speel ik lekker met een knuffeltje en kan mezelf dan prima even vermaken.

Ik ben een grote knuffelkont en ik hou van mensen en van aandacht. Ik ben eigenlijk ook gewoon een grote puppy. Ik zoek een rustig huishouden van 1 of 2 personen, zonder jonge kinderen. Iemand wel zin heeft in een leuk project! Ohja en een tuin is wel een vereiste voor mij, dan kan ik daar lekker  mijn opgekropte energie kwijt. Dus ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? Met mij verveel je je zeker niet kan ik je vertellen.

Wil je kennismaken met Bizzy? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Tijdens een eerste kennismaking wordt een hond niet geplaatst. Je hebt geen toegang tot de hondenkennels omdat dit stressvol is voor onze honden. En de kennels zijn juist de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Ook eventuele honden die al in het gezin zijn. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

Bizzey 11
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 01-01-2023
Ras: Windhonden
Afmetingen: Groot
Doel: Gezelschapshond
Kan bij kinderen: Nee
Kan bij honden: Selectief
Kan bij katten: Nee
Kan alleen thuis blijven: Ja
Bob

Bob

  • Terriers
  • Reu
  • 01-01-2021

Een hond adopteren

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.