Beer

Ras: LabradoodleLeeftijd: 07-07-2018Medisch:Β Gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooidKarakter:Β Vrolijk, enthousiast
Kennis:Β Zit, poot, hier
Zindelijk:Β JaVachtverzorging: Regelmatig borstelen en trimmen

Hey daar! Mijn naam is Beer. Ik moest even uit mijn schulp kruipen, maar moet je eens zien hoe vrolijk ik nu door de duinen ren! Geduld hadden ze zeker even nodig bij mij. Ik ben namelijk veel over mijn grens getrokken in mijn leven. Inmiddels hebben de vaste verzorgers mijn vertrouwen gewonnen en vinden ze mij een van de leukste honden uit het asiel! Andere honden daar kan ik prima mee overweg. Ik zou ook best wel een leuk hondenvriendje willen voor in mijn nieuwe huis. Het belangrijkste wat ik zoek is een eigenaar die mij zelf wil gaan trimmen. Ik kan namelijk niet naar een trimsalon toe. Het zou daarom fijn zijn als mijn nieuwe eigenaar ervaring heeft met positief trainen en een goede dosis geduld. Hier op het asiel gaat het trimmen steeds beter. Een ervaren trimmer is geen must, ik ga namelijk voor een praktisch kort kapsel.

Ook ben ik op zoek naar een rustig huishouden van maximaal 1 of 2 mensen. Ik hecht mij namelijk sterk aan een iemand. Een druk sociaal leven over de vloer is ook niet echt iets voor mij. Spreekt mijn verhaal je aan? Stuur dan een mailtje naar de dierenopvang!

Wil je kennismaken met Beer? Geef dit aan via het formulier. Daarna nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Zonder afspraak is een kennismaking niet mogelijk.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Tijdens een eerste kennismaking wordt een hond niet geplaatst. Je hebt geen toegang tot de hondenkennels omdat dit stressvol is voor onze honden. En de kennels zijn juist de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin. Ook eventuele honden die al in het gezin zijn. Je kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan onze medewerkers. Na een positieve eerste kennismaking volgt een tweede afspraak en worden verder afspraken gemaakt.

 • Geslacht: Reu
 • Geboortedatum: 07-07-2018
 • Ras: Gezelschapshonden
 • Afmetingen: Middelgroot
 • Doel: Gezelschapshond
 • Kan bij kinderen: Nee
 • Kan bij honden: Ja
 • Kan bij katten: Selectief
 • Kan alleen thuis blijven: Ja
 • Een hond adopteren

  Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. U heeft geen toegang tot de hondenkennels, dit in verband met de stress die het met zich meebrengt voor de honden, de kennels zijn de rustplek voor onze honden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan het Beheer. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het Beheer verdere afspraken gemaakt worden.